Home » Blog » Zieletalenten » Hoe je jouw grootste zelf wordt (die je diep van binnen al bent)

Hoe je jouw grootste zelf wordt (die je diep van binnen al bent)

door | 17 okt, 2022 | Zieletalenten

Je kent het gevoel vast wel. Een diep gevoel van binnen dat er veel méér in jou zit dan er nu uitkomt. Dat jij bedoeld bent voor iets groters dan je nu doet. Maar je blijft in de praktijk van alledag steeds hangen in een versie van jezelf waar je niet zo blij van wordt. Angstig, onzeker. ‘Wie denk je wel niet dat je bent?’, zegt de papegaai op je schouder. Dat irritante innerlijke stemmetje dat jou met zijn geniepige streken steeds weer klein houdt.

Ja, het is veilig in die comfortzone. Maar ook vaak saai, voorspelbaar en steeds weer hetzelfde. Hoe eng het ook is, ergens voel je dat je uit die veilige zone moet. Het fluisterende stemmetje van jouw ziel wordt steeds luider en herinnert jou aan gouden tijden waarin jij in jouw meesterschap stond. Je kunt je die tijden niet meer herinneren, maar het diepe gevoel dat jij bedoeld bent voor méér blijft naar boven komen. Ergens in jou is dat meesterschap nog sluimerend aanwezig en je voelt steeds duidelijker dat het tijd is om de meester in jou wakker te maken. Het is tijd dat jij volledig gaat zijn wie je werkelijk bent. Dat jij jezelf laat zien met ál jouw gaven en talenten, ook degene waar je je nu nog een beetje voor schaamt. Want je hebt die gouden gaven niet voor niets gekregen. Het is de bedoeling dat jij ze gebruikt om de wereld mooier te maken, zodat jij kunt doen waarvoor je op aarde bent.

Innerlijke reis

Ik weet hoe het is om te blijven hangen in angst en onzekerheid. Om veilig in die comfortzone te blijven zitten. Maar op een gegeven moment kon ik niet anders dan uit dat veilige holletje komen. Want ik werd steeds ongelukkiger. Ik wist niet meer waarom ik hier eigenlijk was en alles voelde totaal zinloos. Ik zocht hulp en ging op een diepe innerlijke reis naar mijzelf. Toen ik een paar jaar later eindelijk voor mezelf koos en mijn baan (en financiële zekerheid) opzegde, voelde dat als een enorme sprong in het diepe.

Maar ik ben er nog iedere dag blij mee dat ik heb gekozen voor een onzeker pad als ondernemer. Want ik sta niet meer stil, maar ik groei en transformeer naar een niveau dat ik nooit had verwacht. Ik help mensen om grote onbewuste blokkades te overwinnen, wat hun leven compleet verandert. Ik sta voor groepen (aanstaande) ondernemers en help hen om hun puurste zelf in hun bedrijf vorm te geven. En vooral: ik ben zichtbaar als mijn allerpuurste zelf. Ik laat alles zien en schaam mij nergens meer voor.

Dát is meesterschap. Ervoor kiezen om jouw allerpuurste, allergrootste zelf te zijn. Niets meer te verbergen, geen muurtjes of maskers meer. Al jouw gaven en talenten te gebruiken, ook al voelt dat soms kwetsbaar.

De weg naar meesterschap

Maar hoe kom je bij dat meesterschap? Daarvoor zijn de volgende stappen noodzakelijk.

1. Weet wie je in essentie bent. Tijdens je leven heb je vaak flink wat laagjes en muurtjes om jezelf opgebouwd, in de vorm van overtuigingen, angsten en patronen. Deze belemmeren jou om je helemaal te verbinden met wie jij werkelijk bent. Door al dat ‘afdekmateriaal’ kun je niet goed meer voelen wie jij bent op zielsniveau. Door je bewust te worden van deze onbewuste blokkades en deze te transformeren, laten die laagjes en muurtjes los. En komt jouw prachtige, stralende zelf tevoorschijn.

2. Voel jouw meesterschap en ontdek jouw gouden gaven. Wanneer jij steeds beter gaat voelen wie jij bent op zielsniveau kun je ook jouw meesterschap steeds beter voelen: diegene die jij bedoeld bent te zijn. Jouw grootste en puurste zelf met haar zieletalenten en gouden gaven. Wanneer jij in jouw meesterschap staat, kun jij het allerbeste jouw zielsmissie uitvoeren op aarde.

3. Kies ervoor om in deze meesterversie van jezelf te stappen. Zie en voel wie jij bent in jouw allergrootste en allerpuurste vorm en stap dan letterlijk in deze rol. Voel jezelf zoals jij je zou voelen in deze versie van jezelf. Als je het nog lastig vindt om dit te voelen: doe alsof. Fake it until you make it. Op een gegeven moment bén je deze rol en is het geen rol meer.

4. Vraag jezelf iedere dag af ‘Wat zou de meester doen die ik ben?’ Laat de antwoorden naar boven komen. De juiste acties komen dan naar voren vanuit jouw meesterschap. Dit is altijd gebaseerd op vertrouwen en komt vanuit jouw grootste en puurste zelf. Soms komt er niet meteen een antwoord. Laat het dan los en vertrouw er volledig op dat je later een antwoord zult krijgen. Let daarbij op de signalen die je krijgt in de vorm van een plotseling inzicht, een liedje dat voorbijkomt op de radio of een tekst die je leest in een boek.

Welke stap mag jij nu zetten?

Magische Missie gesprek

Ben jij een sensitieve hartwerker of een bezielde coach, healer of spirituele ondernemer? En voel jij ook dat er veel méér in jou zit dan eruit komt?

Wil jij jouw gouden gaven ontdekken en in jouw meesterschap stappen, zodat je eindelijk kunt doen waarvoor je op aarde bent?

En wil je graag eens praten over de stappen die nodig zijn om jouw zielsmissie concreet in de wereld te zetten?

Ik ga graag met je in gesprek. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek kijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en geef je advies over de stappen die je kunt zetten om in jouw meesterschap te gaan staan.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

You are born for this

You are born for this

2021 is waarschijnlijk het meest bijzondere en ook een van de meest heftige jaren in mijn leven tot nu toe. En ik loop al een poos rond. 😉 Door...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin