Home » Blog » Zieletalenten » Wat is jouw geheime schat?

Wat is jouw geheime schat?

door | 7 apr, 2022 | Zieletalenten

‘Mevrouw, u doet altijd zo blij!’, zei een student ooit tegen mij toen ik nog lesgaf in het mbo. Ze vond het een beetje gek dat ik regelmatig als een blij ei voor de klas stond, maar stiekem vond ze het ook wel leuk. Ze moest altijd tegen wil en dank om mij lachen.

Want tja, dat blije, stralende, sprankelende ei zit nou eenmaal in mij en dat laat zich af en toe zien. Maar dat was niet altijd zo. Lang heb ik dat stralende licht en die speelsheid in mijzelf weggeduwd. Ik schaamde me er een beetje voor, al had ik dat zelf niet eens in de gaten. Pas toen ik meer en meer laagjes ging afpellen en ontdekte wie ik nou écht ben, kwam die sprankelende, speelse, lichte kern steeds meer naar buiten. Dit ‘blije ei’ hoort bij wie ik ben op zielsniveau, bij mijn pure kern.

Tegenwoordig hoor ik vaak dat juist mijn lichtheid en sprankeling mensen helpt om het licht in zichzelf óók weer te voelen. Dat blije ei is dus een van mijn meeste waardevolle eigenschappen. Mijn gouden schat, als het ware.

Jouw gouden gaven

Het zijn vaak de eigenschappen waar we ons een beetje voor schamen die onze geheime schat zijn. Die kenmerken in jezelf die je altijd een beetje wegmoffelt, bang om stom gevonden te worden als je deze laat zien. Want tja, angst voor afwijzing is een van onze grootste menselijke angsten. Niet zo gek dus dat je de eigenschappen die een beetje kwetsbaar voelen wegduwt in jezelf.

Maar dit betekent wel dat jij minder jouw pure zelf bent. En dat jouw gouden schat, datgene waarmee jij écht van waarde kunt zijn voor de wereld, verborgen blijft. Jammer! Want hierdoor kun jij niet volledig doen waarvoor jij op aarde bent. Jouw zielsmissie is immers altijd verbonden met jouw zieletalenten: die gaven die op zielsniveau bij jou horen. Om volledig jouw zielsmissie te kunnen leven, is het de bedoeling dat jij jouw zieletalenten omarmt. Dus graaf die verborgen schat op en laat hem zien!

Herken je dat? Denk er eens over na. Welke eigenschappen van jouzelf druk jij, bewust of onbewust, weg in jezelf of maak je kleiner dan ze eigenlijk zijn?

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij ontdekken wat jouw gouden gaven zijn, waarmee jij echt van waarde bent voor de wereld? Maar heb je geen idee hoe je daar achterkomt? Ik ga er graag over met je in gesprek. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we waar jij tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en we bespreken samen welke stappen jij nu zou kunnen zetten om bij jouw verlangen uit te komen.

Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via onderstaande knop.

Ik spreek je graag!

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin