Home » Blog » Zieletalenten » Hoe je jouw magie vindt en de magiër wordt die je altijd al was

Hoe je jouw magie vindt en de magiër wordt die je altijd al was

door | 1 aug, 2022 | Zieletalenten

Mary Poppins, Merlijn en de draken. Vandaag kwamen ze allemaal langs tijdens een betoverende sessie met een cliënt. Mary Poppins hielp mijn cliënt met haar magische paraplu om de zwaarte los te laten en weer te geloven dat alles mogelijk is. En dat het leven veel leuker en lichter is wanneer je er een handvol magie overheen sprenkelt!

‘A spoonful of sugar makes the medicine go down, the medicine go down, the medicine go down…’

En vervolgens hielp Merlijn haar om weer helemaal de magiër te zijn die ze is, om zich dit weer te herinneren en er helemaal mee te verbinden.

Trauma op jouw magie

Want vanuit vorige levens waarin je als magiër hebt gewerkt zit er vaak trauma op het gebruik van jouw magie. Met jouw magie bedoel ik onder meer jouw grote invoelingsvermogen, jouw multidimensionale bewustzijn en jouw verbinding met lichtwezens (bijv. engelen en opgestegen meesters), maar ook met mythische wezens (zoals draken). Maar bijvoorbeeld ook jouw vermogen om mensen te helen met energie, woorden of klank.

Al deze magische eigenschappen heb je in dit leven vaak onbewust weggeduwd uit angst voor pijn of zelfs de dood. Met name vanuit Atlantis zit er bij jou, als hoogsensitief en hoogbewust mens, vaak veel pijn en trauma op misbruik van jouw magie, door jezelf of door anderen toentertijd. Je hebt als magiër toen mogelijk het besluit genomen dat je dit misbruik van jouw magie nóóit meer zou laten gebeuren. Je stopte jouw magie heel ver weg en vele levens later ben je zelfs vergeten dat je ooit een magiër was.

En dat is zó jammer! Want ik weet uit eigen ervaring hoe fijn en bijzonder het is wanneer je jouw magie weer volledig kunt toelaten. Mijn leven is compleet veranderd sinds ik me steeds meer bewust ben geworden van al mijn magische eigenschappen, en deze gebruik om er anderen mee te helpen.

Hoe vind je jouw magie?

Wat kun je doen om je weer te verbinden met jouw magie en de magiër te zijn die je altijd al was?

1. Volg je gevoel en intuïtie.

Doe wat goed voelt vanuit je hart. Wanneer je jouw hart de leiding geeft over je leven (in plaats van je hoofd) zullen er magische dingen gebeuren. Volg jouw intuïtieve weten en de signalen op jouw pad. Die brengen jou steeds dichter bij de magiër die jij bent.

2. Laat het oordeel over jezelf los.

Jij bent niet voor niets geboren met deze magie, ook al mag jij je sommige onderdelen ervan misschien nog herinneren. Wanneer jij de negatieve overtuigingen (uit vorige levens of uit dit leven) over jouw magie kunt loslaten, zul jij meer en meer de magiër zijn die je altijd al was. Je wordt dan steeds meer één met jouw goddelijke blauwdruk vanuit je ziel.

3. Trek je niets aan van wat anderen over je (zouden kunnen) denken.

Niets is zo funest voor jouw zachtjes ontwakende magie als angstige gedachten over wat je vrienden en familie ervan zullen vinden. Ik heb gemerkt dat veel mensen het stiekem wel interessant vinden wat ik doe. Sommigen vinden het gek of raar, maar dat is prima. Je hoeft niemand te overtuigen van wat je doet. Maar wanneer je er wel over praat of schrijft, zullen de mensen die jouw hulp nodig hebben op een bepaald moment vanzelf naar je toekomen.

4. Kijk naar Disneyfilms, Mary Poppins, Peter Pan.

Ga naar de Efteling of lees een Harry Potter boek. 😉 Echt waar, het helpt je om weer in magie te geloven en daardoor jouw magie meer en meer de ruimte te geven.

Ik zeg wel eens ‘Ik leid magiërs op’ en dat is eigenlijk wat ik steeds weer doe met mijn klanten. Ik help ze zich hun magie te herinneren. Ik help hen zich weer te verbinden met de magiër die ze ten diepste zijn en hun missie hier op aarde concreet neer te zetten als bezielde ondernemer.

Magische Missie gesprek

Voel jij ook dat jouw magie zachtjes op de deur klopt?

Wil jij ontdekken wat jouw magische missie is en nu eindelijk gaan doen waarvoor je op aarde bent?

En wil je graag eens praten over de stappen die nodig zijn om jouw zielsmissie concreet in de wereld te zetten als coach, healer of spiritueel ondernemer?

Ik ga graag met je in gesprek. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek kijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik deel met je wat ik bij je zie en voel en geef je advies over de stappen die je kunt zetten om jouw magie en zielsmissie te ontdekken en deze in de wereld te brengen.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin