Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » De Reis van de Magiër: herinner je jouw magie

De Reis van de Magiër: herinner je jouw magie

door | 2 jun, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Magie is een woord dat mij altijd raakt. Het woord zelf vind ik al prachtig, maar ook de associaties die het bij me oproept: van elfjes, toveren, sprankeling, onontdekte werelden waarin alles mogelijk is. Waarin draken bestaan en magie de normaalste zaak van de wereld is. Dat is de wereld waarvan ik weet en voel dat die ergens is.

Het is een wereld die vaak afgedaan wordt als een sprookje, als niet bestaand. Maar hoe kan het dat zoveel mensen aangetrokken worden door de magische Disneyfilms of door films als Lord of the Rings, Avatar en Harry Potter? Ergens in onze genen, diep in de verste cellen van ons lichaam, schuilt nog de herinnering aan de wereld van de magie. Een herinnering ook aan jouw eigen magie: jouw toverkracht.

Magische wezens

Ooit waren wij magiërs, tovenaars. Wij leefden in een veel hoger bewustzijnsniveau en konden contact maken met de magische wezens die er altijd zijn, ook al zie je ze nu niet meer. De natuurwezens, de draken, de eenhoorns, elfjes en feeën. We beschikten volledig over onze natuurlijke, aangeboren krachten en we gebruikten onze magie om andere mensen en de wereld te helpen.

We konden werken met energie en met gedachtenkracht. We kenden de kracht van kristallen en edelstenen en de innerlijke kracht en werking van planten en kruiden. We leefden in volledige harmonie met de bomen, de planten en de dieren, de bergen en het water. Want we begrepen dat we het samen moeten doen met alles wat er om ons heen is. We zijn niet afgescheiden van, maar één met alles om ons heen.

Telepathisch communiceren

We leefden volledig vanuit een hartsverbinding met andere mensen. Niets werd verborgen. Niemand had een masker op of een muurtje om zich heen. Wanneer je iemand aankeek, zag je hoe hij of zij zich voelde en telepathisch communiceren was de normaalste zaak van de wereld.

Dat is de wereld waar we allemaal een onbewuste herinnering aan hebben. En dat is de wereld waar ieder mens, of hij het nu beseft of niet, weer naar terug verlangt. Deze magische wereld zit in jou. Het is geen sprookje, maar een wereld die weer werkelijkheid kan worden als je dat wilt. Wanneer jij het pad loopt naar een verbinding met jouw ziel en met jouw magische meesterschap zul je deze magische wereld weer terugvinden.

Dit is de Reis van de Magiër.

Ga je met mij mee op reis naar het Land van de Magie?

Ik breng je op diverse manieren in contact met jouw magie:

Regelmatig geef ik de workshop ‘De magie van Atlantis’, waarin je je een dag lang in deze magische wereld onderdompelt. Je maakt kennis met de magische wezens van Atlantis en met de tempels van Atlantis waarin je ooit hebt geleefd en gewerkt. Maar bovenal verbind je je weer met jouw Atlantische zelf: de hogepriester(es), de magiër, de wijze. Meer info vind je hier.

Twee keer per jaar start de training Magisch Meesterschap, waarin je de Reis van de Magiër maakt. Een reis van 7 maanden waarin jij jouw magie terugvindt en weer in jouw magische meesterschap gaat staan. Een reis waar de magie vanaf spat, die diep transformerend en levensveranderend is. En waarin jij weer de magiër wordt die je eigenlijk altijd al was. Krachtig, puur en betoverend!

Meer weten? Alle informatie over de training vind je hier.

Wil je eerst eens praten over waar je tegenaan loopt in jouw zoektocht naar jouw magische meesterschap? Ik ga graag met je in gesprek! Tijdens het gratis Magische Missie gesprek voel en kijk ik met je mee en geef ik je advies over de stappen die je nu zou kunnen zetten. 

Klik op onderstaande knop om  jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin