Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Hoor jij de roep van jouw ziel?

Hoor jij de roep van jouw ziel?

door | 13 aug, 2020 | Spirituele ontwikkeling

Hoor jij de roep van jouw ziel? Soms fluistert hij, soms lijkt hij stil (maar luister je wel echt?) en af en toe begint hij hard te roepen. Want hoe langer je de roep van jouw ziel negeert, hoe sterker hij wordt. Depressie, lichamelijke klachten die steeds erger worden, burn-out of een algeheel gevoel van ‘Is dit het nou?’ zijn tekenen dat je nog steeds niet goed genoeg luistert naar jouw ziel. Wat wil hij jou vertellen?

Hij vertelt je van de oorden waar je heen mag gaan. De reizen die je als ziel mag maken naar plekken in jezelf die nog ongezien zijn. Waar jouw kracht zetelt en jouw grootste pijn. Jouw sprankeling en jouw licht. Alles hoort erbij en alles mag er zijn. Alles heeft een functie in het grote geheel van jouw ziel en de reis die je tijdens jouw leven hier op aarde maakt. Jij bent hier om dat te doen waarvoor je als ziel op aarde bent gekomen. Om jouw unieke zijn te leven, jouw unieke talenten te benutten en daardoor mee te werken aan het ontstaan van een nieuwe aarde.

Doe jij al waarvoor je hier bent?

Maar luister je wel wanneer jouw ziel fluistert of roept? Hoor jij de tekenen van jouw lichaam dat je nog niet doet waarvoor je hier bent? Of negeer je ze omdat je bang bent om jouw allergrootste en allermooiste zelf te zijn? Jij mag zijn wie je bent, zoals je geboren bent, en doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent. Jij mag groots zijn, oneindig groots, want dat is wie jij bent en hoort te zijn. Jij bent het licht uit die grote eeuwige Bron van licht en je mag jouw deel van dit licht hier op aarde komen brengen en uitstralen. Jij mag jezelf laten zien in al jouw stralende grootsheid en daardoor jouw unieke en grootste bijdrage leveren aan het ontstaan van de Nieuwe Aarde.

Dat is de bedoeling. Dat is waarvoor je hier bent. Dus ga luisteren. Je bent hier niet voor niets. Volg de roep van jouw ziel, diep in jou, en hoor wat het jou wil vertellen over wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt. Ga staan en neem de leiding over jezelf, over jouw leven, over wie je werkelijk ten diepste bent. Doe waarvoor je hier bent, nu je hier toch bent. Je hebt het recht hier te zijn, precies zoals je bent geboren, om in jouw enige, unieke licht te gaan staan met de kracht van alles wat in jou is. Doe het nu. Het is tijd.

En wil je graag leren hoe je kunt luisteren naar de roep van jouw ziel? Dan nodig ik je van harte uit om een gratis inzichtgesprek aan te vragen. Zodat we samen kunnen bekijken wat de roep van jouw ziel is en wat je ervoor nodig hebt om daarnaar te kunnen luisteren. Je bent van harte welkom!

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin