Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Jij bent een groot veld van licht

Jij bent een groot veld van licht

door | 25 nov, 2021 | Spirituele ontwikkeling

Onlangs deed ik tijdens mijn ochtendmeditatie een belangrijke ontdekking. Ik voelde een druk in mijn hoofd en een soort trilling door mijn zenuwstelsel. Omdat ik al jaren een te hoge bloeddruk heb, was ik bang dat die weer opspeelde. Het is immers niet niks wat we nu voor de kiezen krijgen en dat kan je bloeddruk behoorlijk opjagen. 😉

Maar toen realiseerde ik me dat ik mijn licht (mijn zielsenergie, mijn goddelijk Zelf of hoe je het ook wilt noemen) altijd in een te klein jasje heb geprobeerd te duwen. Mijn lichaam alleen is te beperkt, te krap, om mijn grote licht te kunnen bevatten. Maar dat is wel wat ik al van kind af aan heb geprobeerd te doen: mijn oneindig grote veld van licht in een veel te krappe behuizing proberen te ‘proppen’. Want onbewust had ik de overtuiging dat het veel te gevaarlijk was om mijn licht buiten mijn lichaam te laten uitstralen. Hierdoor voelde ik eigenlijk altijd spanning en ontwikkelde ik een te hoge bloeddruk. Immers, als je iets groots in een klein hokje probeert te krijgen, ontstaat er druk, want het gaat nooit passen… Heel logisch eigenlijk.

Expansie

Bij veel lichtbrengers is de afgelopen jaren de behoefte ontstaan om hun licht meer te laten schijnen en mogelijk heb je al stappen gezet die jou daarbij geholpen hebben. Daarnaast komen er momenteel enorme hoeveelheden hoge lichtfrequenties naar de aarde. Dit alles maakt dat de druk wordt opgebouwd en je niet anders kunt dan jouw grote veld van licht er helemaal te laten zijn. Het is gewoonweg niet meer mogelijk om jouw licht in je lichaam weg te stoppen, daarvoor is het te groot. Expansie is van levensbelang, anders knap je gewoon uit elkaar van de druk en de spanning.

Wees jouw grootste zelf

Wanneer je jezelf toestaat om het grote veld van licht te zijn dat jij bent en dat alle fysieke grenzen overschrijdt, dan voelt het veel ruimer en prettiger. De druk en spanning in je lichaam nemen dan af en je voelt je vrij, rustig en krachtig in jezelf. Jouw veld van licht begint in je hart en straalt van daaruit alle kanten op, tot diep in het hart van de aarde en tot ver in de kosmos.

Sta jezelf maar toe om dit grote veld van licht te zijn, bijvoorbeeld door de volgende zin te zeggen:

Ik ben een groot veld van licht.

Je mag de angst voor jouw eigen licht en grootsheid liefdevol loslaten en weer volledig de grootsheid van jouw oneindige veld van licht voelen. Dat veld is jouw goddelijk Zelf, jouw essentie. Deze bijzondere tijden nodigen je uit om je weer te verbinden met jouw krachtige, goddelijke Zelf die je altijd al was, maar vergeten was.

En wanneer we ons allemaal weer verbinden met ons veld van licht wordt de aarde vanzelf verlicht. Hoe mooi is dat?

Gratis Magische Missie gesprek

Heb jij het gevoel dat jij jouw lichtje onbewust ook klein houdt, waardoor je niet doet waarvoor je op aarde bent? Dan ga ik graag met je in gesprek! Tijdens een gratis Magische Missie gesprek bekijken we wat jouw grootste blokkade is, waarbij ik met jou meekijk en meevoel. Ook bespreken we jouw verlangen en welke stappen je zou kunnen zetten om daar te komen. Je haalt er minstens twee superwaardevolle inzichten uit!

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en ook over bezield ondernemen vanuit jouw pure zelf. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin