Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Eenzaamheid op het spirituele pad

Eenzaamheid op het spirituele pad

door | 3 feb, 2022 | Spirituele ontwikkeling

Herken je dit? Het eenzame gevoel dat je kunt hebben, juist wanneer je in contact bent met anderen. Veel lichtbrengers ervaren dit al een groot deel van hun leven, maar wanneer je stappen gaat zetten op het spirituele pad kan dat gevoel alleen maar groter worden.

Jij bent aan het ontdekken wie jij werkelijk bent op zielsniveau. Laagje voor laagje valt van je af en je komt steeds dichterbij de diamant in jezelf: jouw goddelijke essentie. En dat afpellen van die laagjes is niet altijd makkelijk, maar het voelt wel fijn om steeds meer jezelf te worden.

Tijdens cursussen, opleidingen en workshops die je doet op dit vlak kun je helemaal jezelf zijn, omdat je dan onder gelijkgestemden bent. Maar daarbuiten in de ‘echte’ wereld voelt het vaak behoorlijk alleen. De onderwerpen waar je vrienden, familie en collega’s over praten, interesseren jou steeds minder. Je doet je best om interesse te tonen, maar dat kost je heel veel energie.

Weerstand tegen ‘small talk’

Over koetjes en kalfjes praten heb je nooit goed gekund, maar nu gaat het je gewoon tegenstaan. Je wilt échte gesprekken hebben op zielsniveau, gesprekken die ergens over gaan. Je wilt verbinding met iemand voelen van hart tot hart. Maar omdat veel mensen hier niet voor open lijken te staan, praat je maar een beetje mee over de koetjes en de kalfjes. Zodat je doodmoe bent wanneer je weer thuis bent. Eigenlijk wil je dit soort gesprekken helemaal niet meer…

Weet dan dat dit erbij hoort op jouw spirituele pad. Door stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, op weg naar een volledige verbinding met jouw goddelijke essentie, stijgt jouw energiefrequentie (jouw vibratie). De mensen die niet meer resoneren met jouw vibratie, zullen langzamerhand uit jouw leven verdwijnen. De eenzaamheid die je voelt wanneer de mensen om je heen niet meer met je resoneren wordt de fase van ‘soul isolation’ genoemd. Dit is een soort tussenfase. Je voelt je niet meer echt verbonden met veel van je oude vrienden en familieleden, maar je hebt de zielsconnecties waar je naar op zoek bent ook nog niet gevonden.

Zielsverbinding

Wanneer je stappen blijft zetten in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling zul je merken dat er, als vanzelf, steeds meer mensen op je pad komen die met jou resoneren. Mensen met wie je een onmiddellijke zielsverbinding voelt. Deze mensen komen vaak in jouw leven omdat ze een link hebben met jouw zielsmissie en -doel. Misschien is het de bedoeling dat jullie elkaar verder helpen op jullie zielepad, door te delen over wat je meemaakt of de ander te helpen met jouw unieke gaven. Of misschien hebben jullie samen iets te doen voor de wereld. Dat zal vanzelf blijken.

Wees in ieder geval niet bang om op iemand af te stappen bij wie je een zielsconnectie voelt en voor te stellen om eens samen koffie te drinken. Zij (of hij) kan zomaar je beste vriend(in) worden en een soulsister of soulbrother voor het leven. 😊

Gratis Magische Missie gesprek

Wil jij  graag stappen zetten in jouw spirituele ontwikkeling en doen waarvoor je op aarde bent, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of voel je dat er in jou nog het een en ander in de weg zit, maar weet je niet wat?

Ik ga graag met je in gesprek tijdens een gratis Magische Missie gesprek. We bekijken dan samen waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Tijdens dit gesprek stem ik mij op jou af en deel ik met je wat ik bij jou zie en voel. Het gesprek levert je minstens twee nieuwe inzichten op over de stappen die je zou kunnen zetten.

Klik op onderstaande knop om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin