Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Herinneringen aan Atlantis, Lemurië, Egypte of Avalon

Herinneringen aan Atlantis, Lemurië, Egypte of Avalon

door | 22 mei, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Atlantis. Tot een paar jaar geleden had ik er helemaal niets mee. Ik wist niet eens goed wat het was. Ja, iets met een land dat onder water was verdwenen of zo. Ik beschouwde het als een mooi sprookje.

Tot ik een paar jaar geleden tijdens een spirituele opleiding meer hoorde over Atlantis. Ik werd er nieuwsgierig van, want het voelde om een of andere reden bekend. Heel gek vond ik dat. Tijdens meditaties ‘belandde’ ik soms ineens in Atlantis en zag ik beelden voor me die vertrouwd voelden. Het voelde als thuiskomen, deze voor mij nieuwe wereld. Waar ik mij in dit leven hier op aarde heel vaak niet thuis had gevoeld, voelde ik mij onmiddellijk thuis in de hoge, lichte energie van Atlantis. Dit was de tijd van ‘Golden Atlantis’, het tijdperk waarin de mensen in Atlantis leefden in een gevoel van eenheid met alles wat er is.

Donkere tijden in Atlantis

Maar ook minder fijne gevoelens en donkere beelden kwamen naar boven, van een tijd waarin het minder goed ging in Atlantis. Waarin ik, zo voelde en zag ik, als magiër gedwongen werd mijn magie te misbruiken om andere mensen te onderdrukken. Geen wonder dat ik er in dit leven zo lang over heb gedaan om mijn gouden gaven, mijn magie, weer bewust te worden en te durven gebruiken.

De tempels van Atlantis

Toen ik me verdiepte in Atlantis en er boeken over las, stuitte ik ook op de tempels van Atlantis. Diana Cooper en Tim Whild, die zelf ook veel herinneringen aan Atlantis hebben, beschrijven de 13 tempels die in Atlantis zouden hebben gestaan. Met sommige tempels voelde ik meteen een connectie. Zoals de Tempel van Waarheid en de Tempel van Wijsheid en Kennis. Maar ook de Temple of One True Light, een naam die zo mooi is in het Engels dat ik hem maar niet heb vertaald.

Ik voelde een diepe zielsverbinding met deze tempels en waar zij voor staan, het werk dat daar werd gedaan. Ik voelde dat ik thuiskwam. Door mij steeds dieper te verbinden met de energie van Golden Atlantis, kwamen de priesteres en de magiër in mij steeds meer naar boven. Ik ging mij herinneren wie ik werkelijk was op zielsniveau. De multidimensionale gaven die ik meeneem vanuit Atlantis (en die ik ook in het oude Egypte heb mogen gebruiken) werden steeds zichtbaarder en voelbaarder. Zodat het nu vaak als toveren voelt wanneer ik met mijn cliënten werk!

Herinnering aan Atlantis, Lemurië, Egypte of Avalon

Ik zie in mijn werk dat steeds meer mensen een intuïtieve verbinding voelen met Atlantis, Lemurië, het oude Egypte of zelfs met Avalon, al weten ze vaak niet waarom. Dat is de roep van jouw ziel die je de weg wijst naar jouw magische meesterschap. Jij mag je weer gaan herinneren wie jij werkelijk bent en jouw volledige zielspotentieel gaan gebruiken. Het potentieel dat jij in vorige levens al hebt gebruikt voor het grote geheel en waar in jouw cellen nog een herinnering van sluimert. Jij mag deze herinneringen wakker maken en in jouw magische meesterschap stappen. Zodat jij nu, in dit leven, kunt doen waarvoor je op aarde bent.

Ontdek jouw magie en meesterschap

Voel jij je intuïtief aangetrokken tot Atlantis, Lemurië, het oude Egypte of Avalon? Voel je dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt? En verlang je ernaar om jouw grootste en puurste zelf te zijn en te doen waarvoor je op aarde bent?

In de training Magisch Meesterschap ga je op een magische reis naar jouw grootste en puurste zelf. Je ontdekt jouw magie en zielsmissie en je verbindt je weer met het potentieel van jouw ziel. Hier lees je er alles over.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je graag eens praten over jouw spirituele ontwikkeling en waar je tegenaan loopt op dit pad? Wil je graag jouw magie en zielsmissie ontdekken, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Dan ga ik graag met je in gesprek. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik kijk en voel met je mee naar de stappen die je nu zou kunnen zetten en als we een match zijn, doe ik je een passend aanbod.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin