Home » Blog » Spirituele ontwikkeling » Roept Atlantis jou?
Roept Atlantis jou?

Roept Atlantis jou?

door | 15 mrt, 2023 | Spirituele ontwikkeling

Roept Atlantis jou ook? Steeds meer mensen voelen een intuïtieve verbinding met Atlantis zonder te weten waarom. Dit komt omdat we op weg zijn naar een nieuwe wereld en de energie van Atlantis opnieuw wordt geactiveerd. Atlantis was het magische rijk waarin we verbonden waren met ons grootste potentieel en ons Goddelijk Zelf, duizenden jaren geleden. Waarin we leefden in een hoge energiefrequentie, vanuit liefde en een groot eenheidsbewustzijn. Uiteindelijk kwam Atlantis ten val door verkeerd gebruik van onze grootste krachten.

Getriggerd door trauma uit Atlantis

Veel mensen die levens in Atlantis hebben gehad, worden momenteel (bewust of onbewust) getriggerd door oude trauma’s uit die tijd. Net als vlak voor de val van Atlantis is er ook nu sprake van machtsmisbruik, verkeerd gebruik van technologie, etc. Deze triggers maken dat je, zeker de afgelopen drie jaar, waarschijnlijk veel oude angsten en patronen hebt moeten aankijken. Zodat je uiteindelijk, schoongewassen en bevrijd van deze zwaarte, straks in de gouden, hoge, lichte energie van de nieuwe wereld kunt stappen.

De gouden tijd van Atlantis

Want we zijn onderweg naar een nieuw gouden tijdperk, net als ooit in Atlantis. En die energie voelt magisch. Wanneer ik mij verbind met de gouden energie van Atlantis voel ik een liefdevolle, zachte energie. Niet duwen, maar stromen, spelen, flow. Wanneer ik in deze energie ben, vallen alle beperkingen en belemmeringen weg. Dan ben ik verbonden met mijn allergrootste en puurste zelf. Verbonden met de magie van het leven zelf. Atlantis voelt voor mij als thuiskomen.

Daar is alleen maar een vloeiende, gouden stroom van energie waarop ik als het ware surf. Inzichten en wijsheid komen als vanzelf door. De magische wezens van Atlantis, zoals dolfijnen, eenhoorns en draken, zijn dan bij me en helpen me waar ze kunnen met hun liefdevolle aanwezigheid, wijsheid en lichte energie.

Jij bent licht

De wereld is dan zoals hij hoort te zijn. We zijn de illusie gaan geloven dat we klein en onmachtig zijn. Dat het leven zwaar en moeilijk is en dat je hard moet werken en vechten om iets te bereiken. Maar dat is niet zo. Vanuit de juiste energie is het leven oneindig licht, vredig, liefdevol, sprankelend en vooral magisch. Want wij zíjn licht. Jouw cellen bestaan in de basis uit niets dan licht, oftewel energie.

Atlantis roept jou.

Het roept je om gezien, gehoord en ervaren te worden.

Zodat ook jij de magie van het leven gaat ervaren.

Herinner je het potentieel van je ziel

Voel jij je intuïtief aangetrokken tot Atlantis, Lemurië, het oude Egypte of Avalon? Voel je dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt? En verlang je ernaar om jouw grootste en puurste zelf te zijn en te doen waarvoor je op aarde bent?

In de training Magisch Meesterschap ga je op een magische reis naar jouw grootste en puurste zelf. Je ontdekt jouw magie en zielsmissie en je verbindt je weer met het potentieel van jouw ziel. Hier lees je er alles over.

Gratis Magische Missie gesprek

Wil je graag eens praten over jouw spirituele ontwikkeling en waar je tegenaan loopt op dit pad? Wil je graag jouw magie en zielsmissie ontdekken, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Dan ga ik graag met je in gesprek. Tijdens het gratis Magische Missie gesprek bekijken we waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Ik kijk en voel met je mee naar de stappen die je nu zou kunnen zetten en als we een match zijn, doe ik je een passend aanbod.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis Magische Missie gesprek aan te vragen.

 

Inspiratie in je mailbox?

Vind je het fijn om regelmatig (max. 2 keer per maand) inspiratie en tips te ontvangen over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken?

Schrijf je dan in voor Sprankelpost. Je kunt je hier op elk moment weer voor uitschrijven.

 

Over mij

Ik ben Petra Swart, zielsmissiementor en spiritueel transformatiecoach voor sensitieve, bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers (in spé).

Op deze plek deel ik interessante tips en inspiratie over je zieletalenten en zielsmissie ontdekken, innerlijke blokkades oplossen die belemmeren dat jij doet waarvoor je op aarde bent en over de spirituele reis naar jouw magische meesterschap. En nog veel meer!

Herken je jezelf in mijn verhalen en wil je graag eens praten over de stappen die je kunt zetten om te doen waarvoor je op aarde bent? Vraag dan hier een gratis Magische Missie gesprek aan.

Coachingstraject ‘Ontdek de magie van jouw pure zelf’.

Training ‘Magisch Meesterschap’

 

Interessante artikelen:

Inspiratie in je mailbox?
Klik hier om je in te schrijven voor Sprankelpost.

Je ontvangt dan twee keer per maand inspiratie en tips over je zielsmissie vinden, het pad van je ziel lopen en jouw magie en meesterschap ontdekken.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin